Възлагам Го на Мениджъра ❤️ Игра 20/22 от Абрахам-Хикс


Представете си, че сте собственик на много голяма корпорация, и че хиляди хора работят за вас. Има хора, които асистират в производството и продажбите; също така има и счетоводители, касиер-счетоводители и съветници. Има художници, рекламни експерти - хиляди хора, всички те работещи, за да превърнат вашата компания в успех.

Сега си представете, че не работите лично с всичките тези хора, ами вместо това си имате мениджър, който го прави. И този мениджър ги разбира, съветва ги, и ги насочва. И така всеки път, когато ви хрумне някоя идея за нещо, вие я изразявате на мениджъра си, който казва: "Ще се погрижа за това веднага!" И го прави. Ефикасно, Ефективно, Прецизно. Точно, както ви харесва на вас.

В момента може би си казвате: "Много бих се радвал да си имам и аз един такъв мениджър - някого на когото да мога да разчитам, някой, който би работил от мое име."

И ние ви казваме, Вие си имате мениджър, който е това и много повече. Вие имате мениджър, който непрекъснато работи от ваше име, наречен Закона за Привличането, и е достатъчно единствено да поискате, и този Вселенски Мениджър се отзовава незабавно на вашата молба.

Но повечето от вас не виждат този мениджър по този начин. Имате този мениджър, но продължавате да носите отговорността в собственото си сърце. С други думи казвате: "О, да, Закона за Привличането е там, обаче аз трябва да върша цялата работа." И ние казваме, Е, тогава каква е ползата от Закона за Привличането? Това би било, като да имаш мениджър, на който плащаш по 500,000 долара годишно, който непрекъснато те пита: "Има ли нещо, каквото и да било, което искаш от мен?", А ти му отговаряш: "Не, не, не, щастлив съм просто да ти плащам  да носиш тази титла." Междувременно ти се разкъсваш да вършиш всичката компютърна работа, и всичките строителни работи... работиш до скъсване и си изтощен през цялото време, докато мениджъра ти се пече някъде на плажа.

Не бихте го направили, нали? Бихте изпратили мениджъра си да работи. Бихте го/я упълномощили и бихте отправяли искания, в очакване те да бъдат изпълнени. Това е начина, по който трябва да се отнасяте към Закона за Привличането. Отправяйте искания с нагласата, че очаквате резултати. И когато упълномощавате по този начин, вие правиш единствените две неща, които се изискват в Съзнателното Сътворение: Идентифицирате обекта на желанието си, и Позволявате на Вселената да ви го достави.

Поставянето на цели е същото, като да  упълномощите Вселенския Мениджър. А постигането на вибрацията на Позволението, е като да отстъпите назад, вярвайки че мениджъра ви ще сложи всички неща по местата им, доверявайки се, че когато нещо се изисква от вас, мениджъра ви ще насочи вниманието ви към това. С други думи, когато е нужно да вземете друго решение, ще бъдете уведомени.

Вие не възлагате живота си, вие създавате живота си! Превръщате се във Визионера - в Режим на Сътворението, вместо в "Действионера". Но все още ще има много неща, които ще искате да правите. Ние по никакъв начин не искаме да ви отдалечим от действието. Действието е Веселие. В цялата Вселена няма нищо по-сладко от това да имаш желание, с което вибрационно си съвпадаш, и - в тази настройка към връзката ти с тази Изворна Енергия - да бъдеш вдъхновен към действие. Това е най-последното разширение на Процеса на Сътворението - В цялата Вселена няма действие, което да е по-сладко, от Вдъхновеното действие.
____________________________________________
Кога да използвате този Процес:
• Когато чувствате, че имате прекалено много неща за вършене.
• Когато искате повече време, за да правите повече от нещата, които обичате да правите.
• Когато искате да се превърнете в могъщия създател, който сте роден да бъдете.
____________________________________________
Този Процес работи най-добре, ако по Емоционалната Скала се намирате някъде в интервала между (10) Раздразнение/Разстройване/Нетърпение и (17) Яд.
____________________________________________
Пример:
Настояща Контрастираща Ситуация:
Имам голяма дъщеря, която винаги ми е бясна. Независимо колко време прекарвам с нея, никога не е достатъчно. Когато съм с нея, тя прекарва по-голямата част от времето ни, оплаквайки се как не прекарваме достатъчно време заедно. Толкова съм заета, и нямам достатъчно време да прекарвам с нея. Но и наистина не е много забавно да бъда с нея, заради начина, по който се чувства.

Произтичащи Емоции, или индикации за вибрационен дисонанс:
Чувствам се виновен.
Чувствам се ядосан.
Чувствам се разочарован.
____________________________________________
Но сега си спомням, че имам този способен, ефективен, благоразположен Вселенски Мениджър, който работи специално за мен. Затова от него искам следното, правейки всичко възможно да помня, че този мениджър е наистина, ама наистина много добър, и ще бъде способен ефективно да изпълни молбата ми.

Възлагането-Му-На-Мениджъра:
Засили най-хубавите качества на дъщеря ми спрямо мен!
Засили моите най-хубави качества спрямо дъщеря ми!
Напомняй на всяка една от нас, по много пъти на ден, колко хубав живот живеем!
Оркестрирай за нас една наистина прекрасна екскурзия, която да прекараме заедно!
Погрижи се за някои от тези детайли, на които отдавам толкова много време! Това е всичко засега.
Благодаря ти, че се грижиш за тези неща.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс