Абрахам-Хикс Споделят 3-те Стъпки към Манифестацията на Всичко, което Пожелаеш ♥


Също като скулпторите, които с времето и практиката, се научават да извайват глината до точно желаното творение, така и ти можеш да се научиш да извайваш Енергията, която сътворява Светове, посредством фокуса на твоя собствен ум. И, също като скулпторите, които използват ръцете си, за да пресъздадат визията си - Ти ще използваш Емоциите си, за да Почувстваш пътя си към Благосъстоянието.

Творческият Процес към манифестирането на всичко, което желаеш, е концептуално прост. Състои се само от 3 стъпки:

• Стъпка 1 (твоя работа) Ти Питаш/Искаш.
• Стъпка 2 (не е твоя работа) Отговорът е Даден.
• Стъпка 3 (твоя работа) Отговорът, който е бил Даден, трябва да бъде Получен, или Позволен (трябва да го допуснеш да влезе).



Стъпка 1: Ти Питаш/Искаш
Заради прекрасната и разнообразна среда, в която си фокусиран, Стъпка 1 идва лесно и автоматично. Това е и начинът, по който се раждат естествените ти предпочитания.
Всичко - от едва доловимите ти, дори несъзнателни желания, до ясните ти, прецизни и ярки желания - всичко е резултат от контрастиращите преживявания в ежедневния ти живот.
Желанията (или Питането/Искането) са естествения страничен продукт на излагането ти на тази среда на фантастично разнообразие и контраст. И така, Стъпка 1 идва по естествен път.

Стъпка 2: Вселената Отговаря
Стъпка 2 е проста за теб, тъй като изобщо не е твоя работа. Стъпка 2 е работата на Не-Физичното, работата на БОЖИЯТА сила. Всички неща, за които питаш (или искаш), големи и малки, са разбрани веднага и изцяло предоставени. Без изключение!
Всяка точка на Съзнанието.. (бел.пр-тук под Съзнание се има предвид Всичкото Съзнание в Цялата Вселена и изобщо Всичко-Което-Е във Вечността); Всяка точка на Съзнанието има правото и способността да пита(иска). И всички точки на Съзнанието биват почитани и биват отговаряни незабавно. Когато Питаш/Искаш, е Дадено. Всеки път!

Понякога "Питането" ти бива изречено посредством думите ти, но по-често произлиза от теб вибрационно, под формата на постоянен поток от лично усъвършенствани предпочитания, всяко градящо към следващото, и всяко - уважено, и всяко - отговорено. Всеки Въпрос е Отговорен. Всяко Искане е Задоволено. Всяка Молитва е Чута. Всяко Желание е Изпълнено.

Но причината, поради която много ще спорят с тази Истина, държейки примери с неизпълнени желания от собствения си житейски опит, е защото все още не са разбрали и изпълнили много важната Стъпка 3, а без изпълнението на тази стъпка, съществуването на Стъпки 1 и 2 би могло да мине незабелязано.

Стъпка 3: Позволяваш Го Навътре
Стъпка 3 е приложението на Изкуството на Позволението. Това всъщност е и причината, поради която съществува Системата ти за Напътствие(бел.пр-Емоционалната Скала). Това е стъпката, при която настройваш вибрационната честота на Бидението си така, че да съвпадне с вибрационната честота на желанието ти. Също както радио тунера ти трябва да бъде настроен, така че да съвпадне с честотата на желаната от  теб излъчваща станция, така и вибрационната честота на Бидението ти трябва да съвпадне с честотата на Желанието ти. И ние наричаме това Изкуството на Позволението - което е да позволиш това, което питаш/искаш.

Ако не си в Режим на Получаване, въпреки че въпросите ти са били отговорени, на теб ще ти изглеждат неотговорени; ще ти се струва сякаш молитвите ти не ще получат отговор, и желанията ти не ще бъдат изпълнени - не защото желанията ти не са били чути, а защото вибрациите ти не са точно съвпадение, и затова не ги позволяваш.

С ❤️ любов Естер Хикс и Абрахам, и Джери..

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс