Бурята на Цененето ❤️ Игра 1/22 от Абрахам-Хикс

*Бурята на Цененето*
Процес 1/22 от Абрахам-Хикс

Играта *Бурята на Цененето* може да бъде играна навсякъде и по всяко време, защото се играе лесно, просто като дирижирате приятни мисли в ума си. Ако го напишете на лист хартия, това би засилило този процес, но не е необходимо да го правите.

Как се играе?

Започнете, оглеждайки се около себе си, лека-полека, докато забележите нещо, от което ви става приятно. Опитайте се да задържите вниманието си върху този приятен обект, считайки колко е прекрасен, красив или полезен. И, продължавайки да се фокусирате върху него за по-дълго време, позитивните ви чувства спрямо него, ще се повишат.

Сега, забележете подобреното си чувство и започнете да цените начина, по който се чувствате. И тогава, веднъж щом доброто ви чувство е значително по-силно, отколкото когато сте започнали, погледнете около себе си и изберете друг приятен обект за вашето позитивно внимание.

Превърнете в своя цел избирането на обекти на вниманието, които лесно будят чувството на Ценене у вас. Защото това не е процес за намирането на нещо обезпокояващо, и неговото поправяне. Това е Процес за практикуването на по-високите вибрации. Колкото повече се фокусирате върху неща, от които се чувствате добре, толкова по-лесно ви става да поддържате онези честоти, от които се чувствате добре. И колкото повече поддържате тези добре-чувстващи-се честоти, толкова повече Закона за Привличането ще ви доставя други мисли, преживявания, хора и неща, които съвпадат с практикуваната от вас вибрация.

И тъй като основното ви намерение, движейки се през вашия ден, е да откривате неща, които да цените, вие практикувате една вибрация на по-малко съпротива, и по този начин правите връзката си с вашия собствен Източник на Енергия, по-силна.

Ценете Възможно Най-Често!

Тъй като вибрацията на Ценене е най-могъщата връзка между вашия Физичен и Не-Физичен Аз, този процес ще ви постави в позиция на получаване дори на още по-ясно Напътствие от вашето Вътрешно Бидение.

Колкото повече практикувате Цененето, толкова по-малко съпротива ще имате в собствените си вибрационни честоти. И колкото по-малко съпротива имате, толкова по-хубав ще бъде живота ви.
Също така, практикувайки тази Буря на Цененето, ще привикнете към чувството на По-Високите вибрации, така че ако някога отново се върнете назад към старите шаблони, ще го забележите, от рано, преди още вибрацията да се е засилила прекалено много.

Колкото повече откривате неща, които да цените, толкова по-добре се чувствате; колкото по-добре се чувствате, толкова повече искате да го правите; колкото повече искате да го правите, толкова по-добре се чувствате; колкото по-добре се чувствате... толкова повече искате да го правите. Закона за Привличането асистира с могъщия моментум на тези позитивни мисли и чувства, докато, след съвсем малко време и усилие, ще откриете сърцето си - пеещо, в радостната ви настройка към този-който-наистина-сте.

И в тази прекрасно-чувстваща-се вибрация, в която не съществува съпротива, ще бъдете в преувеличено състояние на Получаване; ще бъдете във вибрационно състояние, където нещата, които желаете, могат да се влеят лесно в живота ви. Колкото по-хубаво става, толкова по-хубаво става!

Ако когато започвате играта, вибрацията ви е достатъчно близо до тези по-висши вибрации, и ако лесно и бързо се извисявате до тези места на по-приятно усещане - тогава продължете с Бурята ви на Ценене, колкото време имате, и докато се чувствате добре.

Ако понечите да играете, но не се чувствате добре, ако докато се фокусирате от една на друга весела мисъл не чувствате моментума да набира скорост - т.е. ако процесът ви дразни по някакъв начин - тогава го прекъснете и изберете процес с по-висок номер.

Дори и ако не разбирате нищо от Закона за Привличането, дори и ако не разбирате нищо от връзката ви с вашия собствен Извор на Енергия, практикуването на този процес, ще ви накара да практикувате Изкуството на Позволението, без дори да го съзнавате - и всички неща, които сте идентифицирали, като обект на вашето желание, ще трябва да започнат да се вливат в живота ви.
Когато сте в режим на ценене, във вибрацията ви няма съпротива. А собственото ви постигане на съпротива, е единственото нещо, което изобщо някога ви държи разделени от това, което желаете.

В Бурята на Цененето, вие всъщност настройвате вибрационната си честота към тази на позволението на това, което сте искали в живота си. Искали сте през всеки един ден от живота си, а Изворът е отговрил, без изключение. И сега, в режима ви на Ценене, вие практикувате получаването. Сега сте ангажирани в последната стъпка от процеса на Сътворението - вие го позволявате.

В началото би било добра идея да отделяте съзнателно 10 или 15 минути на ден, за заниманието си специфично с този процес. След няколко дни на наслада от ползата от съзнателното постигане и поддържане на повишената вибрация, ще се окажете правещи го по много пъти всеки ден, няколко секунди тук и няколко секунди там, в разнообразни ситуации, просто защото ви е толкова приятно да го правите.

Примерно, когато стоите на опашка в пощата, можете да си мислите:

Това е една много хубава сграда.
Чудесно е че я поддържат толкова чиста.
Харесва ми колко дружелюбен е пощенския служител.
Оценявам начина, по който тази майка се отнася към детето си.
Това яке е много красиво.
Денят ми наистина се развива добре.

Карайки към работа, можете да си мислите:
Обичам колата си.
Тази нова магистрала е прекрасна.
Въпреки че вали, си прекарвам много добре.
Харесва ми колко надеждна е колата ми.
Благодарен съм за работата си.

Бихте могли да се фокусирате по-специфично върху всеки един от обектите ви на ценене и да откриете дори още повече причини да изпитвате чувството на ценене.

Например:

Това е много хубава сграда . . .
Тук има много повече място за паркиране, отколкото в старата поща. Тук има повече гишета, и опашката се движи много по-бързо отпреди. Големите прозорци правят помещението да изглежда толкова по-просторно.

Тази нова магистрала е прекрасна . . .
Няма сфетофари, които да ме забавят. Мога да пътувам толкова по-бързо отпреди. Този път предлага такава хубава гледка.

Щом веднъж се ориентирате към търсенето на неща, които да оценявате, ще откриете че деня ви ще бъде изпълнен с такива неща. Мислите и чувствата ви на ценене ще се стичат естествено от вас. И често, когато сте по средата на искрено чувство на оценяване на някого или нещо, ще чувствате вълни от тръпки и ще настръхвате - тези усещания потвърждават настройката ви към вашия Извор.

Ценете, и ще дойде още повече добро !
Всеки път, когато цените нещо, всеки път, когато възхвалявате нещо, всеки път, когато се чувствате добре, казвате на Вселената: "Още от това, моля!" Повече никога не е нужно да направите и едно словесно изявление за това намерение, и, ако през повечето време сте в състояние на Ценене, всички хубави неща ще се стекат към вас.

Често ни питат, Обичта не е ли по-добра дума от Цененето? Обичта не е ли по-описателна за Не-Физичната Енергия? И ние казваме, че обичта и цененето в действителност са една и съща вибрация. Някои използват думата благодарност или чувство на признателност, но всички тези думи са описание на Благосъстоянието.

Желанието да Цениш е много добра първа стъпка, и после, докато откриваш повече неща, за които би искал да кажеш "Благодаря ти!", това бързо набира моментум. И, искайки да цениш, привличаш нещо, което да цениш. И, ценейки го, привличаш нещо друго, което да цениш, докато, с времето, изживееш Бурята на Цененето.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс