В Припомняне на Голямата Картина ❤️

Въпреки че сме нетърпеливи да достигнем до сърцето на тази книга, която е пълно обяснение на силата и стойността на твоите емоции, как да ги разбереш и да използваш ефективно Напътствието, което те предоставят, е необходимо първо да ти дадем един малко по-широк поглед върху твоята Вечна Природа. И докато това твое описание може да ти се стори чуждо на първо четене, с усвояването и пълното му обмисляне, ще започнеш да чувстваш разпознаването на тази гледка, тъй като на по-дълбоки и по-широки нива на твоето бидение/съществувание, ти вече го знаеш. И така, тези думи ще ти помогнат да си спомниш.

По твоите физически стандарти, с които описваш живота си с физически термини, с физически места и т.н., навярно би описал Нефизичното Царство, като Немясто. Но, въпреки че Нефизичното се различава от Физичното по много начини, и въпреки че не можеш да го възприемеш акуратно от твоята физическа перспектива, то съществува, истинско е и е необятно, и е място, или по-скоро Немясто, на Чиста Позитивна Енергия.

Преди появяването ти в това физическо тяло, ти беше напълно буден и съзнателен в Нефизичното Царство. С други думи, ти разбираше себе си, като Теб, по същия начин, по който сега идентифицираш себе си с Теб. И по същият начин, по който стоиш във физическото си тяло, гледайки навън в твоя свят, превеждайки това, което виждаш през лещата на твоята собствена лична перспектива, ти, от твоята Нефизична авантажна точка, също превеждаш всичко, което съзираш от твоята собствена могъща лична перспектива.

Нефизичното Ти има вечно разрастваща се идентичност, посредством която ти възприемаш живота, и от тази авантажна точка ти наблюдаваш, мислиш, представяш си, размишляваш, знаеш, и чувстваш. И така, от тази широка Нефизична перспектива, ти излезе напред в това физическо тяло. Ти дойде, като разширение на Чисто Позитивно Енергийното Бидение, което си в Нефизичното. И дори когато се родиш и започнеш да съществуваш в това тяло, и тази личност, която ти и другите идентифицирате, като теб, това съзнателно Бидение, което съществуваше в Нефизичното, още продължава да съществува там. По същият начин, по който един мислител мисли мисълта, но все още съществува отделно от мисълта, която той или тя мисли, твоето Нефизично Ти те е помислило, но все още съществува отделно от тебе-то, което е било помислено. С други думи, когато родиш дадена идея, ти все още съществуваш, за да родиш и друга идея. И така, от твоята авантажна Нефизична точка, ти роди Физичното Ти. И когато вибрационната проекция на мисълта, която се разрастна от Нефизичното до Физичното, се срещна с физическото тяло, което порасна в майчината ти утроба - ти се роди.. Така това, което някога беше една идея, счетена и въобразявана, сега се е превърнало в реалност. Идеята за теб сега е станала физическа реалност. А Нефизичното Ти, което роди идеята, остава Нефизически фокусирано. И по този начин, заради физическото ти раждане, сега то се е разрастнало даже още по-пълноценно. Така че сега не само Нефизичното ти Ти се е разрастнало, но и ти имаш две могъщи гледни точки - твоята Физична гледна точка и твоята Нефизична гледна точка. И няма нищо, което някога ще бъде по-важно за всяка една от тези две прекрасни перспективи, от тяхната връзка помежду им.

Всичко, което преживяваш, е свързано с твоите "физична" и "нефизична" гледни  точки, и как те си взаимодействат.

Причината, поради която пишем тази книга, е за да ти помогнем да разбереш, че посредством откриването на смайващата сила на твоите емоции, тогава и само тогава можеш да разбереш ясно твоята връзка с Нефизичното Ти.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс