❤️ Дишане - Абрахам-Хикс ❤️

Дълбокото дишане е голяма част от вашето Благоденствие, защото с този дълбок дъх се получава активация на клетъчно ниво. С други думи, това е потокът, който разнася жизненоспособността до всички краища на клетките. И затова, колкото повече дишате, толкова повече процъфтявате.

Някои казват, че това е начинът, по който Духът се движи. Ние бихме казали, че това е начинът, по който живота се движи най-ефикасно през физическото ви тяло. И, за щастие, това е нещо, което не е оставено на съзнателния ви ум. Не ви се налага да се подсещате да дишате. То само си се случва. Но можете да се подсещате да дишате повече.

Окуражаваме ви съзнателно да поемете въздух. И точно преди да издишате, поемете още малко въздух. И преди да издишате...... И вие казвате: "Не мога да поема повече въздух, защото няма повече място!" А ние казваме, да, има място, поеми малко повече въздух!

Увеличете капацитета си! Дробовете ви, точно като балони, могат напълно да се свият или напълно да се разширят. В ежедневието ви те някак си се разширяват, но не се разширяват напълно. Когато умишлено дишате по-дълбоко, за тях става по-естествено да се изпълват повече - и преди да се усетите, това ще се превърне в нещо несъзнателно. Дълбокото дишане ще бъде нещо съвсем естествено за вас.

...........и телата ви ще процъфтяват. Това е по-важно дори и от пиенето на вода. То е точно там, наедно със самия живот.

Когато се концентрирате върху дишането си, не се концентрирате върху други неща. И в тази липса на съпротива, вие също така позволявате и настройка на Енергия. Двоен удар: Настройвате се към Изворната Енергия. Буквално храните клетките в тялото си, позволявайки достигането на кислород до всичките им краища. Всеки се оживява - и всичко работи по-добре. Метаболизмът работи по-добре. Отделянето работи по-добре. Прочистването работи по-добре. Кръвта циркулира по-добре.

Процъфтяването идва от това!

❤️ Извадка от "Как да Промениш Живота си Изцяло за 30 Дни"

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс