🆕 ❤️ Вълшебната Кутия на Сътворението ❤️ Игра/Процес 2/22 💕 от Абрахам-Хикс (ВИДЕО)



💕 Здравейте, приятели на Естер Хикс и Абрахам ❣️
Благодаря ви от сърце за харесванията и споделянията ви❣️ Както и за топлите ви Коментари!💕
Безкрайно съм щастлива, че Игра 1 - Бурята на Цененето - ви хареса! 😍 ( Линк към Бурята на Цененето)
Иска ми се да направя тези игри/процеси възможно най-достъпни и съвсем по детски, така че да бъдат лесни за практикуване, както от нас - големите деца - така и от нашите малки последователи - нашите деца. ❤️
Аз имам 3, и знам, че ако не им е забавно, няма да го направят 😀 Надявам се да ви е лесно и приятно да практикувате тези Процеси и тези видео серии да ви бъдат полезни!
Много бих се радвала, и ако споделите с мен отговора си на някои от следните въпроси: ❤️
•❓*Практикували ли сте някои от 22-та Процеса на Абрахам-Хикс?*
🤗 Ако отговорът ви е "Да", то тогава:
•❓*Кои от Процесите на Абрахам-Хикс прилагате в ежедневието си?*
•❓*Какви са впечатленията ви от Учението на Абрахам-Хикс?*
•❓*Какво ви привлече към това Учение?*
•❓*Откривате ли доказателства и във вашия живот, потвърждаващи истинността на Ученията на Абрахам?*
Вълнувам се да науча повече за вас и за вашия опит с Ученията на Абрахам-Хикс ❣️ Моля ви за Коментари❣️ С удоволствие ще прочета отговорите ви! ❤️ А вярвам, и че това може да сближи и повече от нас -  последователите на Абрахам-Хикс и на това Знание, както в България, така и сред Българите, обичащи и практикуващи Абрахам, където и да се намират в този момент на тази красива Планета Земя.. ❤️
❣️Очаквайте скоро и Процес 3 - Творческата Работилница ❣️
Обичам ви❣️
Радина
Ето го и Линка към Игра/Процес 1 "Бурята на Цененето" 

Ето и транскрипция на Видео Играта 💕
Здравейте, приятели.
Аз съм Радина. А вие сте с Поискай и е Дадено!
Преди всичко, Благодаря ви от сърце, че поущрихте идеята ми за създаването на тези видео-серии, посветени на ученията на Абрахам-Хикс. Благодаря ви за топлите думи, харесванията и споделянията ви. Това ми дава кураж и дори още повече желание да продължа напред с прекрасните игри на Естер и Абрахам. 
Миналата седмица заедно разгледахме  Бурята на Цененето или Процес Първи от 22-те Игри/Процеси на Абрахам-Хикс от книгата Поискай и е Дадено.
Ако желаете да си припомните този процес или за първи път гледате тази програма и бихте искали да се запознаете с него в по-голяма дълбочина, можете да го направите, следвайки линка в описанието или в края на това видео.
Тази седмица, както ви обещах, ще споделя с вас и вторият от тези процеси и това е - Вълшебната Кутия На Сътворението.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Но преди да започнем, нека погледнем малко по-отблизо и трите вечни и неотменни Закона на Вселената. 
С първият от тях – Законът за Привличането - повечето от вас са запознати най-вече от прекрасният филм “Тайната”. И, споменавайки този филм, може би малцина от вас знаят, че в оригиналната му версия взимат участие и Абрахам, със своята неописуемо вдъхновяваща и отваряща съзнанието и сърцето интродукция, която по-късно бива изрязана от австралийската телевизия при създаването на окончателната версия на филма. От своя страна, създателката на този филм – Ронда Бърн, е дългогодишна ученичка и последователка на ученията на Абрахам, и чест посетител на техните семинари, и както самата тя споделя, те са били главното вдъхновение за създаването на този вече легендарен филм. Тази промяна във версиите пък беше и моят шанс за първи път да се докосна до учението на Абрахам. Както казват: Всяко зло за добро!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
И така, Законът за Привличането гласи:
“Сходното привлича сходно.”
Този закон не е нещо, което можете да практикувате, тъй като това е един закон, който съществува във всяка частица от Вселената и той просто Е!
Точно както земният закон за гравитацията не изисква практика, а просто последователно отговаря на всичката материя по последователен начин, така и Законът за Привличането не изисква практика. Нямате гравитационни инструктори, които да ви учат как да избегнете падането нагоре, защото падането нагоре, вместо надолу, не е опция, или проблем. И, по сходен начин, няма да ви бъде необходимо да практикувате, за да предизвикате могъщия Закон за Привличането да ви отговаря по последователен начин.. тъй като той ще ви носи неща, които си съвпадат с вашата вибрация, и ще го прави, дори и в незнанието ви за този закон.
Вторият закон е законът за Съзнателното Сътворение. Този закон гласи: 
“Това, за което мислиш, вярваш, позволяваш или очакваш – Е.” 
Насочвайки съзнателно вниманието и мислите си върху резултата, който желаете, вие можете да бъдете, да направите и да имате всичко, което си изберете. Приложението на този могъщ закон е довело до манифестацията на тази великолепна планета, на която живеем, и на всичко, което сме способни да видим. И по същият начин, по който Не-Физичният Извор на енергия е приложил този закон, и посредством могъщ фокус е създал тази среда, която наричаме Живот на Планетата Земя, ние продължаваме процеса на сътворението от нашата физична авантажна точка.
Третият закон, е законът за Позволението или както Абрахам го наричат – Изкуството на позволението.  Този закон гласи: 
“Аз съм това, което съм, и желая да позволя на всички останали да бъдат това, което са.”
Това е законът, който сте дошли да практикувате и усъвършенствате тук, в това време и пространство. Това е законът, който трябва да практикувате, ако възнамерявате да станете съзнателния създател, който сте се родили да бъдете. 
Ще разгледаме и в повече детайли тези закони в следващите издания на Поискай и е Дадено. 
А сега, бързам да споделя с вас и Процес Втори – или Вълшебната Кутия На Сътворението.
Това е една от моите любими игри, не само защото е забавна за игране, но и защото ползите са невероятни. Бихте могли и сами да се убедите в истинността на това твърдение, ако просто вземете съзнателното решение да заделяте по 10-15 минути на ден, в които да избирате сами нещата, които искате да изживеете в живота си.
И така, нека да се захващаме и със създаването на вашата собствена Вълшебна Кутия на Сътворението.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Първо и най-важно -  Кога би било най-удачно да играете тази игра:
• Когато сте в настроение за приятна дейност, която ще фокусира Енергията, създаваща светове, в специфични посоки от вашите лични предпочитания.
• Когато искате да дадете на Вселенския Мениджър дори още по-специфична информация за детайлите на нещата, които ви носят наслада.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Процесът "Вълшебната Кутия На Сътворението" ще ви бъде от най-голяма полза, ако емоционалната ви отправна точка варира някъде между:
(1) Радост/Знание/Сила/Свобода/Обич/Ценене и (5) – Оптимизъм
Ако начинът, по който се чувствате се пада някъде между 1 - Радост и 5 – Оптимизъм, то тогава процесът на кутията на сътворението би бил един много подходящ и добър за вас процес, който бихте могли да приложите точно сега.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Как да играете тази игра:
За да започнете Процеса на Кутията на Сътворението, първо си намерете една добре изглеждаща кутия, от която ви става приятно, докато я гледате. Върху капака ѝ, на видно място, което се забелязва съвсем лесно, напишете думите: “Това, което се съдържа в тази кутия – Е!”
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
След като вече сте избрали своята собствена кутия на сътворението, започнете да събирате списания, каталози и брошури, и бавно и спокойно, без да бързате, ги прегледайте за всичко, което бихте искали да включите в живота си. Тогава, изрежете всичко, което илюстрира по някакъв начин желанията ви:
- Снимки на мебели
- Дрехи
- Пейзажи
- Сгради
- Дестинации за пътуване
- Снимки на физически характеристики
- Изображения на хора, взаимодействащи си един с друг
Ако по някакъв начин ви привлича – изрежете го и го поставете във вашата Кутия на Сътворението. И докато го пускате в нея, си казвайте: “Това, което се съдържа в тази кутия – Е!”
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Когато сте навън, продължавайте да събирате още снимки и изображения, и когато се приберете вкъщи ги слагайте в кутията си. Ако сте станали свидетели на нещо, което желаете да изживеете в собствения си живот, напишете описанието му на лист хартия и го поставете в Кутията си.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Колкото повече неща намирате за кутията си, толкова повече Вселената ще ви доставя и други идеи, които си съвпадат с тези неща. И колкото повече неща поставяте в кутията си, толкова повече желанието ви ще се фокусира. А колкото повече желанието ви се фокусира, толкова по-живи ще се чувствате… тъй като тази Енергия, която се стича през вас е това, което е и самия живот. 
Ако имате съвсем малка съпротива, или изобщо нямате никаква съпротива, с други думи, ако нямате никакво съмнение, че можете да постигнете тези неща, това занимание ще бъде ободряващо за вас. Колкото повече изображения изрязвате, толкова по-добре ще се чувствате, и ще започнете да виждате доказателството как тези неща започват да се приближават все повече и повече до собствения ви живот. Ще започнат да се отварят врати, които да направят възможно идването на много от тези неща в живота ви, още сега.
Процесът ще ви помогне да фокусирате желанията си, и по този начин ще засилите съзнателно Стъпка Първа – Поискай – и сега, при липсата на съпротива, нещата ще започнат да се случват бързо.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ако обикновено сте весела личност, и не сте развили силни навици да се чувствате нещастни от това, че не притежавате нещата, които сте сложили в кутията си, тогава ще изживеете незабавния позитивен резултат на по-добрия фокус и повишеното вълнение спрямо живота. А нещата, които сте поставили в кутията си на сътворението, ще започнат да манифестират в живота ви веднага. С други думи, за онези от вас, които не са практикували мисли на съпротива, този процес ще бъде всичко, от което някога сте се нуждаели за създаването на един прекрасен живот. Вие искате. Изворът отговаря. Вие го позволявате. Вие поисквате и ви е дадено.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ако се наслаждавате на този процес, то тогава той ви служи по могъщ начин. Помага ви да се фокусирате върху нещата, които желаете. Вие практикувате постигането на постоянна вибрация, която си съвпада с желанията ви. И вие изживявате Съзнателното Сътворение. И, най-важното, вашата добре-чувстваща се емоция, ви казва, че в този момент вие сте в режима на получаване. Вниманието ви към този процес, ви помага да поддържате вибрационната честота, която ви е необходима за да позволите това, което сте поискали в живота си – вие практикувате Изкуството на Позволението.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Абрахам, разкажете ни повече за Вълшебната кутия на сътворението!
Представете си, че седите на стола си, и до него има кутия, прилично голям размер. И вие знаете, че сте Създател, и че тази кутия е вашето творение. Тя е вашият свят, така да се каже. И вие сте като един великан, който стои тук на този голям стол, и имате способността да достигнете до всяко кътче в тази Вселена и да си откъснете Всичко, което искате, и да го поставите в тази кутия. 
И така, донасяте си една хубава къща и я слагате в град, който ви е приятен. Донасяте си и средства за получаване на доход. Може би донасяте средства за доход и за половинката си. Донасяте всички неща, които ви харесва да правите – красивите неща, които откривате тук и там, чувства на приповдигнато настроение и чувственост, и изобщо всички онези неща, които искате - и поставяте тези неща в кутията си на сътворението. 
Можете да играете тази игра и само като умствена игра. Но е толкова по-забавно, ако наистина си намерите една кутия, и пускате в нея нещата, които представляват вашето желание. Ще започнете да забелязвате, че когато сложите нещо в кутията си на сътворението, което не съдържа модел на съпротива, Вселената ще ви го доставя веднага. Нещата, които слагате в кутията си, и които съдържат модели на съпротива, ще отнемат повече време, докато се проявят.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Когато визуализирате, вие имате пълен творчески контрол!
Този Процес може да ви се струва леко насмешлив, но това е един могъщ процес, който ще засили способността ви да визуализирате. Повечето хора предлагат вибрациите си, в отговор на това, което наблюдават. Но в това няма никакъв творчески контрол. Вашият творчески контрол идва единствено при съзнателно предлаганата мисъл – и когато визуализирате, вие имате пълен контрол.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ето и един пример как самата Естер прилага този процес в собственото си ежедневие.
Един ден, Естер играела играта “Кутията на сътворението”, докато с Джери се прибирали от Ню Йорк към дома си в Сан Антонио. И докато опаковала багажа и се приготвяла за летището, Естер умствено слагала неща в кутията си – например: красиво небе, хубав ясен ден (харесва ѝ, когато излитат от летище Ла Гуардия, и когато може да види всички забележителности, които е започнала да познава и разпознава). Толкова красиво място, и толкова много мостове и тази блещукаща вода, и всички тези величествени сгради.. Естер си представяла щастливи стюарди, радостни пътници около нея и много веселие по време на пътуването. И тогава си помислила: “Надявам се, че срещата на тия Обединени Нации няма да задръсти всички магистрали!” И тогава Естер си казала: “Сега, би било странно да сложа нещо подобно в кутията си. Не го искам в кутията си!”
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Когато съзнателно слагате неща в кутията си на сътворението, ще се улавяте по-лесно, когато мислите за нещо, което не бихте искали да изживеете. Връзката ви с тази кутия на сътворението ще ви помогне да разпознаете силата, която мислите ви съдържат.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Друг пример. Джери и Естер си търсели персийски килим за дома си. Един ден, докато били в самолета, Естер късала страници от списания за всякакъв вид различни неща за кутията си на сътворението, и откъснала една страница, на която имало снимка на красив килим. Когато се прибрали вкъщи, имали да подреждат няколко кутии с поща, и когато Естер посегнала към една от кутиите, извадила от нея картичка от една нова фирма за килими в Сан Антонио – на картичката стоял този същия килим. Тогава извикала: “Виж колко бързо работи това!” Снимката не била прекарала и 24 часа в кутията, когато вече били предоставени бързи и лесни средства за постигането ѝ.  
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Искаме да почувствате веселието и радостта от процеса. Често пъти, когато получите нещо, което сте желали, чувството ви на приповдигнатост е краткотрайно. Тази игра ще ви даде възможността да вкусвате с наслада нещата, които желаете, за по-дълго време. И тогава тръпката от манифестацията, макар и кратка, ще бъде още по-сладка.
Започнете ли веднъж практикуването на този процес, ще бъдете поразени от ефективността и ефикасността на огромния Не-Физичен персонал, отговарящ на вашите вибрационни поръчения. Когато поискате – е дадено. И докато си играете с тази Кутия на Сътворението, вие ще се научите да го позволявате, да го пускате да влиза в собствения ви живот.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
И сега, комбинирайки процесът Кутията на Сътворението с процесът – Бурята на Цененето – вие ще можете изцяло да промените посоката и на вашия собствен живот, и то само в рамките на 30 дни. Това е обещанието на Вселената. Процесите са изключително лесни, изискват съвсем малко усилие, и единственото условие е да бъдат изиграни истински, да почувствате наистина от цялото си сърце емоциите, които те са създадени да пробудят у вас. Без каквото и да било съмнение. С абсолютното и непоклатимо знание, че вие го заслужавате и че всичко, което сте си пожелали от сърце, вече пътува към вас. 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Заслужаваме да изживеем щастливо всеки един ден от живота си, да извървим всяка стъпка с любов, вяра, с радост и веселие, и Абрахам са тук, за да ни припомнят Кои всъщност сме и да преоткрием връзката си с нашето собствено Вътрешно Бидение, нашето Вътрешно Аз..Създателят.. Изворът на всичката тази Нестихваща Енергия вътре в нас, на всичките ни мисли и идеи, и чувства и вдъхновение.. 
Абрахам с безкрайната си обич към нас, ни напомнят, че ние сме истинските създатели на собствения си живот. Че имаме пълен контрол над това, което изживяваме и че имаме правото да изберем, както живот в оковите на собствените си ограничени вярвания, така и един свободен и щастлив живот, изпълнен с неограничени количества радост, веселие, здраве, благосъстояние и любов.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Наслаждавайте се и практикувайте процесите на Абрахам, колкото време имате и докато ви е приятно да го правите. Гледайте по-леко на живота и се усмихвайте възможно най-често, защото това повишава нивото на хормона Серотонин или Хормона на Щастието във вашето прекрасно тяло, и е мощен антидепресант!
Това е всичко за днес от мен.
Очаквайте скоро и Третата Игра на Абрахам-Хикс – Творческата Работилница!
Обичам ви!
Чао и до нови срещи! 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс