❤ Време Е Да Разкажете Една Нова История ❤ (Видео)



За много от вас, вашата стара история е била за нещата, които са се развили зле, за нещата, които не са по начина, по който вие искате да бъдат. Или пък мислите, че другите трябва да са ви подвели, или не са били откровени с вас. Старата ви история е била за недостатъчното пари или недостатъчното време, или за нещата такива, каквито са обикновено. Вашата стара история е била за това какви са били нещата през целия ви живот или какви са били напоследък. Била е за несправедливостите, които виждате в света си или за другите, които не разбират. Историята ви е била за другите, които не правят усилие или за другите, които са способни, но не влагат старание. Вашата история е била за неудовлетвореност от външния ви вид или притеснение относно здравето на тялото ви, или за хора, които се възползват от другите, или за хора, които искат да ви контролират. 

Но започнете да разказвате една нова история. Нека новата ви история бъде за позитивните аспекти на това, което сте. Нека бъде за начина, по който искате нещата да бъдат. Разказвайте историята на това колко добре се развиват нещата. Как Законът за Привличането е истинския мениджър на всички неща. Разказвайте историята за изобилието, което се влива обилно. Как времето и възприятието са безкрайни. Разказвайте историята си за най-хубавите неща, които виждате. Нека новата ви история бъде за вашите любими спомени. Говорете за очевидното разрастване на вашия живот. Говорете за чудните или интересните, или прекрасните аспекти на вашия свят. Говорете за невероятното разнообразие, което ви заобикаля. Говорете за готовността и за ефективността на другите. Говорете за силата на вашите собствени мисли. Разказвайте историята за позитивните аспекти на вашето тяло. Говорете за стабилната основа на вашето тяло. Разказвайте историята за това как всички ние създаваме нашата собствена реалност. Нека новата ви история да бъде за вашата абсолютна свобода и вашата радостна яснота относно това. 

Всеки един компонент, който съставлява житейското ви пътешествие, е привлечен към вас, посредством могъщия Закон за Привличането, в отговор на мислите, които мислите и на историята, която разказвате относно живота ви, вашите пари и финансовите ви притежания, вашето тяло, състоянието на здравето ви, яснотата, гъвкавостта, размера и формата, вашата работна среда, начинът, по който се отнасят към вас, удовлетворението от работата и наградите ви. 

Действително, самото щастие на житейското ви пътешествие, като цяло, се дължи изцяло на историята, която разказвате. И ако позволите доминиращото ви намерение да бъде да преглеждате и да подобрявате съдържанието на историята, която разказвате през всеки един ден от вашия живот, то тогава нашето абсолютно обещание към вас, е че животът ви ще стане една вечно подобряваща се история, тъй като посредством могъщия Закон за Привличането - Това Трябва да Бъде! 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс