Шестото Ви Чувство и Законът за Привличането

Вие Имате Шесто Чувство

Отвъд петте физически сетива или чувства, за които сте активно съзнателни, съществува и още едно, по-малко осъзнато сетиво, или чувство - и това е чувството на емоцията. Точно, както и с другите пет чувства, за това шесто чувство, което е било активно вътре във вас и в денят, в който сте се родили, не е необходима подготовка, за да разберете, че то съществува. Точно както никой не ви е научил да виждате, да чувате, да помирисвате, да вкусвате или да докосвате, така не ви е нужна и подготовка, за да разпознаете, че изпитвате емоции. Всъщност, вашата съзнателност относно емоциите ви, е доказана от разговорите, които водите, докато описвате живота си и съзнателността си спрямо него. Често обяснявате как се чувствате спрямо това, или спрямо онова, като: "Чувствата ми са наранени", или "Чувствам се щастлив", или "Чувствам се зле", или "Чувствам се самотен", или "Чувствам се виновен". Емоциите играят голяма роля в живота ви и в живота на всеки, когото познавате. Но малко хора са съзнателно наясно с удивителната сила и стойността на своите емоции.

Нашето намерение тук е да ви асистираме, чувайки тези думи, да достигнете до по-пълното, съзнателно разбиране на вашите емоции - как съществуват; какво означават; и, най-важното, как да оползотворите яснотата си относно тях по един съдържателен начин. Възнамеряваме да ви обясним, че вашите емоции буквално са индикацията ви за това доколко сте едно цяло със себе си. 

Обратно към Голямата Картина

Вие бяхте нефизично фокусирани, и все още сте. Проектирахте част от това нефизично съзнание в настоящото си физическо тяло. И така вие се родихте в това тяло. Използвайки петте си сетива или чувства, вие възприемате заобикалящата ви среда и раждате непрекъснати нови ракети на желанието. Нефизичната част от вас, която все още продължава да бъде нефизично фокусирана, вижда новото ви желание и му отдава пълното си внимание, и буквално се превръща в него, и сега стои като вибрационен еквивалент на тази нова и разширена ваша версия. По цял ден, всеки ден, вашето физическо житейско пътешествие, ви кара да се разширявате. И с всяка среща с други хора, с нещата, които четете, с нещата, които виждате, с изживяванията, които имате, вие раждате непрекъснати ракети на желанието. Когато някой е груб към вас, вие желаете другите да бъдат по-мили; когато сте разбрани погрешно, желаете да бъдете разбрани правилно; когато нямате достатъчно пари, здраве или приятелства, вие искате повече от тези неща. Животът постоянно ви кара да ставате повече. С други думи, вашето ново и подобрено Аз, по вашите стандарти и възприятия, е в постоянно състояние на превръщане. Тъй като нефизичната част от вас, постоянно се превръща, в каквото и да поискате от нея. 

Вътрешното Ви Бидение вече се е Превърнало в Него.

Когато животът ви накара да поискате нещо отвъд мястото, на което сте, по-широката нефизична Изворно Енергийна, Вътрешно Бидееща част от вас, се превръща във вибрационен еквивалент на това, което искате. 

Законът за Привличането (ЗП) е най-могъщия закон във Вселената. Той е вибрационният мениджър на всичко, което съществува. Всичко, което съществува, виждано или невиждано, осезаемо или невидимо, електронно или материалистично, физично или нефизично, не само е повлияно, но е и управлявано от този могъщ Вселенски Закон. С прости думи, този Закон гласи: "Есенцията на това, което е сходно по себе си, е привлечено." Независимо дали размишляват върху добре документираната физика на електрониката, или забелязват, че собствените им закоравели мисли им носят обстоятелствата и изживяванията, които съвършено си съвпадат с тяхното настроение и поведението им спрямо всички неща, много хора съзнателно забелязват базиса на този могъщ Закон в своя собствен живот. Могъщият Закон за Привличането отговаря на вибрацията на това, в което се е превърнала по-голямата част от вас. И, докато Законът за Привличането отговаря на вибрацията на разширеното ви Аз, потокът тече. Тъй като потокът на този извор на Живота, буквално е моментума, който е предизвикан посредством отговора на Закона за Привличането на вибрацията на вашето разширено бидение.

Големият въпрос, въпросът, който тази книга се стреми да отговори е - Какво правите вие, във вашата физическа форма, във връзка с вибрацията на вашата разширена Същност?  Позволявате ли си да бъдете на една и съща вибрационна скорост с това, в което сте се превърнали, или не?  

Извадка от Книгата "Удивителната Сила на Емоциите"
Абрахам-Хикс

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс