Кои сме Ние 🌸 Физичното, Нефизичното и Нашето Вътрешно Бидение 🌸

Ето и един малко по-широк поглед върху вашата Вечна Природа. И докато това ваше описание може да ви се стори чуждо на първо четене, с усвояването и пълното му обмисляне, ще започнете да чувствате разпознаването на тази гледка, тъй като на по-дълбоки и по-широки нива на вашето бидение/съществувание, вие вече го знаете. И така, тези думи ще ви помогнат да си го припомните.

По вашите физически стандарти, с които описвате живота си с физически термини, с физически места и т.н., навярно бихте описали Нефизичното Царство, като Немясто. Но, въпреки че Нефизичното се различава от Физичното по много начини, и въпреки че не можете да го възприемете акуратно от вашата физическа перспектива, то съществува, истинско е и е необятно, и е място, или по-скоро Немясто, на Чиста Позитивна Енергия.

Преди появяването ви в това физическо тяло, вие бяхте напълно будни и съзнателни в Нефизичното Царство. С други думи, вие разбирахте себе си, като Аз, по същия начин, по който сега идентифицирате себе си с Аз. И по същият начин, по който стоите във физическото си тяло, гледайки навън във вашия свят, превеждайки това, което виждате през лещата на вашата собствена лична перспектива, вие, от вашата Нефизична авантажна точка, също превеждате всичко, което съзирате от вашата собствена могъща лична перспектива.

Нефизичният ви Аз, има вечно разрастваща се идентичност, посредством която вие възприемате живота, и от тази авантажна точка вие наблюдавате, мислите, представяте си, размишлявате, знаете, и чувствате. И така, от тази широка Нефизична перспектива, вие излязохте напред в това физическо тяло. Вие дойдохте, като разширение на Чистото Позитивно Енергийно Бидение или Съществувание, което сте в Нефизичното. И дори след като се родите и започнете да съществувате в това тяло, и в тази личност, която вие и другите идентифицирате, като вас, това съзнателно Бидение, което съществуваше в Нефизичното, все още продължава да съществува там. По същият начин, по който един мислител мисли мисълта, но все още съществува отделно от мисълта, която той или тя мисли, вашият Нефизичен Аз ви е помислил, но все още съществува отделно от Аз-ът, който е бил помислен. С други думи, когато родите дадена идея, вие все още съществувате, за да родите и друга идея. И така, от вашата авантажна Нефизична точка, вие родихте Физичното си Аз. И когато вибрационната проекция на мисълта, която се разрастна от Нефизичното до Физичното, се срещна с физическото тяло, което порасна в майчината ви утроба - вие се родихте.. Така това, което някога беше една идея, счетена и въобразена, сега се е превърнало в реалност. Идеята за вас сега е станала физическа реалност. А Не-Физичният ви Аз, който роди идеята, остава Нефизически фокусиран. И по този начин, заради физическото ви раждане, сега той се е разрастнал дори още по-пълноценно. Така че сега не само Нефизичният ви Аз се е разрастнал, но вие имате и две могъщи гледни точки - вашата Физична гледна точка и вашата Нефизична гледна точка. И няма нищо, което някога ще бъде по-важно за всяка една от тези две прекрасни перспективи, от тяхната връзка помежду им.

Всичко, което преживявате, е свързано с вашата "физична" и "нефизична" гледна точка, и начинът, по който те си взаимодействат помежду си.
Сега, след като определихме и описахме тези два важни ваши аспекта – вашият Физичен Аз и вашият Нефизичен Аз;, вместо да се отнасяме към тях като към Аз и Аз, ще бъде по-ясно, ако се отнасяме към Физичният ви Аз, като към Вас, а към вашия Нефизичен Аспект - като към вашето Вътрешно Бидение. Можете да наричате Вътрешното си Бидение - Извор/Източник, Душа или Бог, но на нас ни харесва името Вътрешно Бидение, защото това е корена на това, което съе, и можете да го почувствате вътре в себе си.

И така, от вашата Нефизична перспектива, вашето Вътрешно Бидение проектира своето съзнание във Физичното ви Вие, и вие се родихте. И сега, ето ви тук - живеещи, дишащи, мислещи и бидеещи - и в същото време вашето Вътрешно Бидение също живее, мисли и бидее. Искаме да се отнасяме към това време и място, в което сте фокусирани, като към "последният писък" на мисълта. И когато мислите за своето по-широко Нефизично Вътрешно Бидение, което се разраства напред в това житейско изживяване, тогава е по-лесно да разберете, че това физично царство, в което вие сте фокусирани е най-последното разширение на това, което е Извора.
Хората поддържат разнообразни убеждения относно техния пре-физичен произход. Но много общо течение измежду много от тези убеждения е вярата, която всъщност е противоположна на начина, по който в действителност е, и тази погрешна вяра е, че Бог е нефизичен, от което задължително следва, че е съвършен, и завършен в тази си съвършеност, и на хората им е даден този физически живот, за да работят в посока постигането на това съвършенство, или да настигнат Бог.
Това, което искаме да си припомните, е че вие, във вашето физическо тяло, сте продължение на това, което хората наричат Бог. И тъй като сте най-последното продължение или разширение на Бог, или Извора, то тогава Бог също изживява това разширение, заради вас, чрез вас и с вас. Когато използваме думата Бог, за да изразим тази Нефизична Изворна Енергия, откриваме, че тъй като тя напомня на хората идеите, които вече поддържат относно тази дума, това често възпира способността им да намерят по-дълбоката яснота, която се опитваме да им дадем. И по тази причина ние рядко описваме тази Нефизична Изворна Енергия с думата Бог. Думата Бог просто активира у повечето от вас това, което вече мислите по тази тема. Затова вместо етикета Бог, ще използваме етикета Извор. И този Нефизичен Извор изживява непрекъснато разрастване, чрез вас, дори и когато не сте съзнателни за неговото съществуване или за връзката му с вас.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс