Кои Са Абрахам-Хикс 💕

Наричат ни Абрахам, и ние ви говорим от Нефизичното Измерение. Несъмнено, вие трябва да разберете, че вие също сте произлезли от Нефизичното Измерение, така че ние не сме толкова различни едни от други. Вашият Физичен свят е произлязъл от проекцията на Нефизичното. И всъщност, вие и вашият Физичен свят са продължение на Нефизичната Изворна Енергия.
В това Нефизично Царство, ние не използваме думи, тъй като не ни е нужен говорим език. Също така си нямаме езици, с които да говорим или уши, с които да се чуваме, въпреки че комуникираме перфектно един с друг. Нашият Не-Физичен език е езикът на вибрацията, а нашите нефизични общества, или семейства, са тези на намерението. С други думи, ние излъчваме това, което сме, вибрационно, и другите, които имат сходно намерение се събират.
Това също така е истина и за вашия Физичен свят, въпреки че много от вас са забравили, че това е така.
Абрахам е едно семейство от нефизични Бидения или Съществувания, естествено сбрани от нашето могъщо намерение да ви напомним, на вас – нашето Физично продължение, за Законите на Вселената, които управляват всички неща. 
Нашето намерение, е да ви помогнем да си спомните, че вие сте продължения на Изворната Енергия; че сте благословени, обичани същества; и че вие сте излезли напред в тази физична времепространствена реалност, за да творите в Радост. 
Всички, които са Физично фокусирани, си имат нефизични двойници. В това няма изключения. Всички, които са Физично фокусирани, имат достъп до по-широката перспектива на това, което е Нефизично. В това няма изключения. Но повечето от вас са толкова отвлечени от физическата природа на вашата планета, че сте развили силни модели на съпротива, които осуетяват чистата ви връзка с вашия собствен Извор. Нашето намерение е да помогнем на тези, които търсят да си спомнят тази връзка.
И докато всички физически хора имат достъп до чистата комуникация от Нефизичното, повечето хора не са съзнателно наясно с нея. И често, дори и когато сте наясно, че това е възможно, вие поддържате навици на мисълта, които действат, като съпротива, пречеща на способността ви да си взаимодействате с нея съзнателно.
Но пък, от време на време, се отваря чист канал за комуникация, и ние сме способни да изразим нашето разбиране, вибрационно, на някой, който може да го получи ясно и да го преведе. И точно това е нещото, което се случва тук, посредством Естер. Ние предлагаме нашето знание, вибрационно, по начин, който е подобен на това, което разбирате, като радио сигнали, и Естер получава тези вибрации и ги превежда в техния Физичен словесен еквивалент. Но няма адекватни физични думи, с които да изразим доволството и радостта си от това, че сме способни да ви предложим знанието си, по този начин и в това време.
Нашето могъщо желание е да бъдете удовлетворени от мястото, на което сте точно сега, в този момент – независимо къде се намирате. Разбираме колко странно трябва да звучат тези думи за вас, ако стоите на място, което изглежда далеч от мястото, на което желаете да бъдете. Но нашето абсолютно обещание спрямо вас, е че когато разберете силата на това да се чувствате добре сега, независимо от всичко, вие ще държите ключът към постигането на всяко състояние на съществуване, всяко състояние на здраве, всяко състояние на богатство или всяко състояние на всичко, което си пожелаете.
Тези страници са конкретно написани, да ви дадат по-добро разбиране на себе си и на всички останали около вас, и може да намерите за полезни някои от тези неща, но думите наистина не учат. Вашето истинско знание идва от вашият собствен житейски опит. И въпреки че ще бъдете постоянен събирач на опит и знание, животът ви не е само това – той е изпълване, удовлетворение и радост. Вашият живот е за постоянното изразяване на Този-Който-В-Действителнос-сте.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс