💕 Вълшебната Мандала с Позитивни Афирмации💕 🌸🍀 (във формата на Семето на Живота)💕😍


 

💕 Вълшебната Мандала с Позитивни Афирмации💕 🌸🍀 (във формата на Семето на Живота)💕😍
Здравейте, приятели!
Това е една Вълшебна Мандала с Позитивни Афирмации, която направих специално за вас и се надявам и вие да я използвате и да се опитате да си направите и своя собствена Вълшебна Мандала с Афирмации по ваш избор!!
Ако искате, можете и да потърсите и да си принтирате формата на Семето на Живота, която е лесно да бъде открита в интернет. Оцветете си я, за да си я направите по-красива и започнете да я попълвате с ваши собствени уверения, или с тези, които аз съм ви предложила.
Можете да се опитате да си я направите и с помощта на един пергел и молив! Това ще засили ефекта, както и всяка афирмация специално преминала през ръката ви! Отделяйки внимание на описването на желанията си, на тяхното рисуване и декориране, засилваме емоцията си спрямо обектите на желанието си, което свиква Енергията, създаваща светове, и забързва получаването на това, което искаме. Колкото по-бързо изпитате чувството, което бихте изпитвали, ако наистина имахте и държахте в ръцете си това, което сте си пожелали, толкова по-бързо ще позволите желанията ви да се сбъднат! Направете си Мандала още днес :)
💕 🌸🍀
С любов, Радина!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс