Сегментирано Възнамеряване - Процес 11/22 - от Абрахам-Хикс

Да речем, че влизате в превозното си средство, и сте сами, така че комуникацията с някой друг, или ясното чуване на това какво казва някой друг, не е много важно намерение.

Но възнамеряването на сигурността и плавно движещия се трафик, и пристигането освежени и на време, са намерения, които се вместват много добре в този сегмент, в който вие се придвижвате от едно място на друго.
Идентификацията на намерението, докато влизате в този сегмент на шофиране, не засяга само този сегмент, но подготвя настилката и в бъдещето ви, така че, когато влизате в превозното си средство в бъдещи времена, вие всъщност ще сте положили предварителна настилка, или ще сте създали обстоятелства и събития, които ще бъдат по ваш вкус.
Мислете за мислите си, като за магнетични. (И в действителност, всичко във вашата Вселена е магнетично, привлечено към това, което е сходно по себе си.) И така, когато и да размишлявате или сте фокусирани върху дори и най-малката негативна мисъл, по силата на Закона за Привличането - тя ще се разрасне. Ако се чувствате особено разочаровани или тъжни, вие ще откриете как привличате други, които не се чувстват много различно от това, тъй като начинът, по който се чувствате, е вашата точка на привличане. И затова, ако сте нещастни, вие ще привлечете повече от това, което ви прави нещастни. И обратното, ако се чувствате добре, вие ще привлечете повече от това, което считате да бъде добро.
Точката, на която стоиш сега, точката, от която ти сега съзнателно възприемаш - тази точка е един сегмент. Твоят ден може да бъде разделен на множество сегменти, и няма двама от вас, които ще имат точно същите идентични сегменти. Сегментите ви се различават от ден на ден, и всичко е наред. Не е необходимо да създавате стриктен график от сегменти. Важно е само да идентифицирате, когато преминавате от един сегмент в друг, и следователно от един комплект намерения - в друг.
Например, когато се събудите сутринта - вие сега влизате в един нов сегмент. Времето, в което сте будни преди да станете от леглото си - това е един сегмент.... Времето, в което се приготвяте за следващата си дейност - това е сегмент.... Когато влезете в колата си - това е друг сегмент, и т.н.
Когато и да осъзнаете, че навлизате в нов сегмент в житейското си пътешествие, вие ще натиснете паузата за момент и ще отправите на глас, или в собствения си ум, това, което най-много желаете, докато навлизате в този сегмент. По силата на могъщия Закон за Привличането, ще започнете да изисквате мисли, обстоятелства, събития и дори разговори или действия от страна на другите, които ще се хармонизират с вашето намерение.
Отделяйки времето да потвърдите, че навлизате в нов сегмент, и отивайки дори по-далеч в идентифицирането на главните ви намерения в този сегмент, вие ще избегнете объркването от това да бъдете пометени от влиянието на другите, или дори от объркването в отнасянето ви от вашия собствен, по-малко от съзнателен, навик на мисълта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс