А Невинните Малки Деца?

Джери: Много хора ще приемат основните ви предпоставки относно Сътворението, посредством мисълта, Абрахам, но точката, в която виждам множество хора да удрят пръстчетата на краката си, така да се каже, или откриват трудност с вашите учения, е когато се замислят за невинните деца. Те ще попитат: "А малките деца? Как малките деца биха могли да имат мисли, които да ги доведат до физически изкривявания, болно тяло, или някакво насилствено нахлуване в техните тела?"
Абрахам: Това е защото бебетата са били заобиколени от тези, които имат такива мисли, и по този начин са получавали (есенцията на) тези мисли.
Джери: Нещо като телепатията ли?
Абрахам: Това е вярно. Виждате ли, дълго преди детето да проговори, детето мисли. Но не можете да знаете колко ясна е мисълта на това дете, защото то все още не се е научило да комуникира словесно с вас. То все още не комуникира мислите си.
Джери: Детето не мисли в думи. Тоест, усещам, че детето има мисли много преди да започне да произнася думи.
Абрахам: Детето мисли, и получава вибрационна мисъл от вас в деня, в който влезе във вашата среда. Това е причината, поради която вярванията се прехвърлят толкова лесно от родител на дете, от родител на дете, от родител на дете. Детето вибрационно получава вашите страхове и вашите вярвания, дори и без да сте казали и дума. Ако искате да направите това, което е от най-голяма стойност за вашето дете, отдавайте мисъл само на това, което искате, и детето ви ще получи само тези желани мисли.

Извадка от книгата "Законът за Привличането"  от Абрахам-Хикс

Коментари

Популярни публикации от този блог

Връзката Ти с Вътрешното ти Бидение ❤️

Ден 6 - ЛЮБОВ - Как да Променим Живота си Изцяло за 30 Дни - Абрахам Хикс